Încarc Spectacole

« Toate Spectacole

Soț De Vânzare Cu Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gîlea

Bilete

Numerele alăturate includ biletele pentru acest spectacol pe care le-ai rezervat deja. Făcând click pe „Comandă bilet” îți va permite să editezi orice imformație pentru participare la fel și cantitatea biletului.
Bilete nu mai sunt disponibile

*Locurile în sală se ocupă în ordinea sosirii

4 iunie, 2021 @ 19:00 20:00

Lei 50 Preț bilet

Soț de vânzare

cu Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gîlea.

Soț De Vânzare Cu Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gîlea Cover

Oxana, o tânără „modernă” până în vârful unghiilor, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată, îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici, mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc, pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Spectacolul Soț de vânzare tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită este o seară plină de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!

Vineri 4 Iunie de la ora 19:00, la Centrul Județean de Cultură și Creație din Călărași.

Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 1
Călărași, Călărași 910019
+ Harta Google
0242.314.925