Încarc Spectacole

« Toate Spectacole

Spectacol Virtual
  • Acest spectacol a trecut.
Sinestezii Concert de Craciun Cu Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș

Bilete

Numerele alăturate includ biletele pentru acest spectacol pe care le-ai rezervat deja. Făcând click pe „Comandă bilet” îți va permite să editezi orice imformație pentru participare la fel și cantitatea biletului.
Bilete nu mai sunt disponibile
Spectacol Virtual

17 decembrie @ 19:00

Taxa Taxă de participare*

*Stimați spectatori, biletele cumpărate de pe RotariEntertainment.ro pentru acest spectacol sunt valabile doar pentru transmisiunea online. Biletele nu pot fi folosite pentru accesul în sala de spectacole din Lupeni

Sinestezii – concert de Crăciun

cu Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș

Sinestezii Concert de Craciun Cu Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș

Concertul de Crăciun Sinestezii marchează debutul unei povești, un proiect cu Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș. Este un concept de spectacol care se dorește a fi într-o formă ușor diferită față de ce au făcut până acum.

Cătălin Stepa a avut marele noroc să copilărească în lumea poeziilor puse pe muzică de către generația de aur a muzicii folk românești: Mircea Baniciu, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și mulți alții. Marcat de talentul și sensibilitatea mamei sale, Tatiana Stepa, Cătălin Stepa continuă o frumoasă tradiție închinată romanticilor, indiferent de vârstă.

Participă împreună cu cei dragi ca să asculți și să fredonezi piesele compuse de Cătălin Stepa, coveruri și colinde folk într-un magic concert transmis Live Online