Scandal în culise Premieră @ Craiova

Încarc Spectacole

« Toate Spectacole

  • Acest spectacol a trecut.
Scandal în Culise cu Alin Brancu, Livia Taloi, Adelina Mihalcea, Alexandra Răduță, Pavel Bârsan și Andrei Necula

11 aprilie @ 19:00 20:00

70Lei Preț bilet

Scandal în culise

cu Alin Brancu, Livia Taloi, Adelina Mihalcea, Alexandra Răduță, Pavel Bârsan și Andrei Necula

Scandal în Culise cu Alin Brancu, Livia Taloi, Adelina Mihalcea, Alexandra Răduță, Pavel Bârsan și Andrei Necula Cover

Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă – toate se amestecă printre cei cinci actori obligați de meserie să se suporte, coordonați de un regizor dependent de artă și … calmante! Un domino de accidente comice în care fiecare personaj este interesat de scopurile și binele propriu până în pragul distrugerii a tot ce este în jurul lor! 

Cu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori, e un mod de viață, o pasiune! Dar când pasiunea se întâlnește cu lumea reală, lucrurile degenerează în… comedie!

Un cuplu de tineri căsătoriți merg într-o călătorie la casa de vacanță pentru a se bucura de o noapte romantică…fiecare cu alt partener. Întâlnirea celor patru este una explozivă…sau cel puțin așa ar trebui să iasă dacă cei cinci actori care interpretează rolurile nu iși aduc problemele din viața reală pe scenă, în fața publicului spectator.

Un regizor panicat, aflat în buza premierei, conștientizând că lucrează cu o mână de oameni haotică, interesată de orice altceva mai puțin de piesa pe care o repetă.

Cinci actori, extrem de diferiți și cu probleme din cele mai diverse, de la sociale la psihice, de la plăceri la orientări, de la nepăsare la relații nepotrivite între colegi, care uită să mai intre în lumea de poveste a teatrului și aduc secretele profesiei în lumea reală.

„Scandal în culise” este un spectacol care dezvăluie publicului în mod involuntar „rețeta”. 

Joi 11 Aprilie de la ora 19:00, la Teatrul „Colibri” din Craiova.

*Acest spectacol este recomandat persoanelor cu vârsta peste 12 ani.

Calea București nr. 56
Craiova,Dolj200515România
+ Harta Google
0251.412.473