Încarc Spectacole

« Toate Spectacole

Magic and Comedy Show cu Paul Lungu, Adi Bobo și Tiberiu Popovici

28 aprilie, 2018 @ 21:00

Spectacolul Magic and Comedy Show cu Paul Lungu, Adi Bobo și Tiberiu Popovici, la Restaurant Cabana

Warning: preg_match(): Compilation failed: unmatched closing parenthesis at offset 49 in /home2/r32939rota/public_html/wp-includes/class-wp-embed.php on line 154

„Aproape Câștigători” este un spectacol variat, surprinzător și mai ales amuzant. Adi Bobo și Paul Lungu au făcut senzație la iUmor unde aproape au câștigat, dar nu chiar… așa că au decis în schimb să plece prin țară și să uimească spectatorii live într-un spectacol senzațional de Stand Up Comedy și Magie.

Paul Lungu este un magician inedit, comic și original, multiplu premiat internațional, cu mii de spectacole la activ. Prestațiile sale l-au adus la un pas de marele premiu în emisiunea iUmor, iar canalul său de YouTube “TOP OPT”, primește sute de mii de vizualizări săptămânal. Stilul, atitudinea și experiența în divertisment, îl fac unul dintre cei mai captivanți entertaineri români.

Adi Bobo a susținut spectacole în toată țara și nu are de gând să se oprească decât pe la 93 de ani! Este energic și pătimaș în ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desăvârșit care te va cuceri cu naturalețea sa pe scenă! Pe lângă succesul său de la iUmor, Adi mai este câștigător și premiat la numeroase festivaluri naționale de comedie.

Tiberiu POPOVICI este, la doar 33 de ani, unul din veteranii stand up comedy-ului românesc. A debutat în 2005, când acest gen de spectacol se practica într-un singur club în toată țara. A acumulat de atunci mai mult timp de scenă decât o traseistă nimfomană care face ore suplimentare ca să-și deschidă propria parcare de TIR-uri. Merită investiția!

Paul Lungu, Adi Bobo și Tiberiu POPOVICI vă așteaptă Sâmbătă 28 Aprilie de la ora 21:00, la Restaurant Cabana (Aleea Tomești nr. 2).
Rezervări la număr de telefon: 0733.376.526
Preț bilet: 35 lei .

Paul Lungu la iUmor

Adi Bobo la iUmor

Stand Up Comedy cu Tiberiu POPOVICI

Organizator

Rotari Entertainment
Telefon:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Sit web:
www.rotarientertainment.ro

Loc de întâlnire

Restaurant Cabana
Restaurant Cabana, Aleea Tomești nr. 2
București, Romania
+ Harta Google
Telefon:
0733.376.526