Încarc Spectacole

« Toate Spectacole

Figuranta

23 august, 2020 @ 21:00

Piesa de teatru Figuranta de Andreas Petrescu, cu Tania Popa, la Grădina de Vară din Neptun

„Figuranta” de Andreas Petrescu, în Regia Taniei Popa, este un text emoționant care prezintă povestea tragi-comică a Aniei, o actriță aspirantă, a cărei viață se împarte între încercarea disperată de a-și face o carieră în teatru și neîmplinirile din viața personală.

Tania Popa este o bombă cu ceas. O bombă cu ceas de lux. Nu știi niciodată când va exploda iar atunci când o face, reacția e puternică, mătură totul în jur. Dar nu cu violență ci cu sensibilitate. Cu multă căldură.

„Figuranta” este un text scris special pentru ea. De cum l-a primit s-a aruncat asupra lui ca un om flămând. L-a desfăcut, s-a îmbrăcat cu el, l-a consumat și apoi a devenit al ei. Sunt foarte mulți actori în România. Mulți dintre ei sunt buni. Foarte buni. Tania nu e printre ei. Pentru că Tania este printre cei mai buni. Și aceștia sunt puțini. Cuvintele mele se aud pe scenă prin gura Taniei Popa și așa devin mai frumoase. Cuvintele mele înseamnă ceva, au viață în ele, datorită ei. Pentru că asta știe ea să facă. Să explodeze viață pe scenă.” – Andreas Petrescu

Te așteptăm la piesa de teatru „Figuranta” Duminică 23 August de la ora 21:00, la Grădina de Vară din Neptun (Str. Plopilor, nr. 1).
Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro și la locație.

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.iabilet.ro/bilete-neptun-figuranta-57171/” ]

Detalii

Data:
23 august, 2020
Timp:
21:00
Spectacol Categorie:
Etickete Spectacol:
, , , , , , , , , , , , , ,

Organizator

Rotari Entertainment
Telefon:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
View Organizator Website

Loc de întâlnire

Grădina de Vară – Neptun
Grădina de Vară, Str. Plopilor, nr. 1
Neptun, Constanța 905504 Romania
+ Harta Google