Încarc Spectacole

« Toate Spectacole

25 octombrie @ 19:00 20:00

Soț de vânzare cu Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gîlea, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța

Piesa de teatru „Soț de vânzare”, după Mihail Zadornov, în regia lui Marius Gîlea, cu Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gîlea.

Oxana, o tânără „modernă” până în vârful unghiilor, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată, îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici, mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc, pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită este o seară plină de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!

Duminică 25 Octombrie de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 1). Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro și la casa de bilete a casei de cultură.

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.iabilet.ro/bilete-constanta-sot-de-vanzare-59945/” ]

Detalii

Data:
25 octombrie, 2020
Timp:
19:00 – 20:00
Spectacol Categorie:
Etickete Spectacol:
, , , , , , , , , , , , , , ,

Organizator

Rotari Entertainment
Telefon:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Sit web:
View Organizator Website
Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 1
Constanța, 900196 Romania
+ Harta Google
0241.699.066