Încarc Spectacole

« Toate Spectacole

Piesa de teatru „Un bărbat și mai multe femei”

19 noiembrie, 2019 @ 20:00

Piesa de teatru Un bărbat și mai multe femei cu Ana Odagiu și Marius Gîlea, la The Temple Social Pub

Câte femei îți pot influența viața? „Un bărbat și mai multe femei” este o piesă în care facem cunoștință cu un om normal, care, pus în diferite situații de viață, ajunge să reacționeze neașteptat, imprevizibil. Femeile pe care le întâlnește îi schimbă definitiv viața!

Un spectacol cu Marius Gîlea și Ana Odagiu, actori cunoscuți din spectacolele  „Soț de vânzare”, „Boeing-Boeing”, „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc” „O femeie împărțită la doi” sau „Crimă la Howard Johnson”.

Marius Gîlea este soțul – casnic, liniștit și la locul lui. Nimic deosebit, în aparență, dar un eveniment lipsit de importanță îi tulbură existența.

Ana Odagiu reușește, cu succes și umor, să interpreteze mai multe personaje. Mai exact, șapte femei diferite vor prinde viață chiar sub ochii dumneavoastră. Versatilitatea, talentul și virtuozitatea sunt cuvintele care descriu cel mai bine interpretarea Anei!

Este un spectacol plin de umor de bună calitate, un spectacol care are ritm, un spectacol care vă va binedispune și vă va face să vreți să reveniți la teatru!

Vă așteptăm cu drag și zâmbetul pe buze la „Un bărbat și mai multe femei”, Marți 19 Noiembrie de la ora 20:00, la The Temple Social Pub (Bulevardul Mărășești nr. 71-73)
Suport artiști: 30 lei.
Rezervări la telefon: 0799.730.730.

Detalii

Data:
19 noiembrie, 2019
Timp:
20:00
Spectacol Categorie:
Etickete Spectacol:
, , , , , , , , , , , , , ,

Organizator

Rotari Entertainment
Telefon:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Sit web:
www.rotarientertainment.ro

Loc de întâlnire

The Temple Social Pub
The Temple Social Pub, Bulevardul Mărășești nr. 71-73
București, 030167 Romania
+ Harta Google
Telefon:
0799.730.730