Încarc Spectacole

« Toate Spectacole

Piesa de teatru „Soț de vânzare”

18 martie, 2018 @ 20:00 - 21:00

Piesa de Teatru Soț de vânzare în regia lui Marius Gîlea, cu Ana Odagiu, Marius Gîlea și Maria Radu, la The Wolf Pub Sibiu

Piesa de teatru Soț de vânzare, după Mihail Zadornov, în regia lui Marius Gîlea, cu Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gîlea.

Oxana, o tânără „modernă” până în vârful unghiilor, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată, îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici, mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc, pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită este o seară plină de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!

Duminică 18 Martie de la ora 20:00, la The Wolf Pub Sibiu (Str. Dobrun nr. 1).
Preț bilet: 30 lei.
Rezervări la numărul de telefon: 0771.160.937.

Detalii

Data:
18 martie, 2018
Timp:
20:00 - 21:00
Spectacol Categorie:
Etickete Spectacol:
, , , , , , , , , , , ,

Organizator

Rotari Entertainment
Telefon:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Sit web:
www.rotarientertainment.ro

Loc de întâlnire

The Wolf
The Wolf, Str. Dobrun nr. 1
Sibiu, Romania
+ Harta Google
Telefon:
0771.160.937