Încarc Spectacole

« Toate Spectacole

Filarmonica De Comedie De Radu Gabriel, Cu Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, Leonid Doni, Mihai Munteniță

24 ianuarie @ 19:00 20:00

100Lei Preț bilet

Filamonica de Comedie

cu Radu Gabriel, Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Mihai Munteniță și Leonid Doni.

Filarmonica De Comedie De Radu Gabriel, Cu Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, Leonid Doni, Mihai Munteniță Cover

Filarmonica de Comedie este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele “Las Fierbinți”, “Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina”). Acestora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.

Autorul spectacolului Filarmonica de Comedie, Radu Gabriel, ne-a spus câteva cuvinte despre acest proiect: „De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au rămas pe YouTube… cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am făcut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au văzut să le revadă pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și despre români”.

Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato – Danubiano – Pontic.

Marți 24 Ianuarie de la ora 19:00, la Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea.

Bd. Tudor Vladimirescu nr. 23
Râmnicu Vâlcea, Vâlcea 240191 România
+ Harta Google
0250.737.320