Încarc Spectacole

« Toate Spectacole

9 octombrie @ 19:00 20:00

Piesa de teatru Bărbatul perfect defect, cu Maria Radu, Oleg Apostol și Luminița Bucur, la Centrul de Cultură și Arte George Topîrceanu din Curtea de Argeș

Piesa de teatru „Bărbatul perfect defect” cu Maria Radu, Oleg Apostol și Luminița Bucur.

Iubire, fericire, ideal! Ne dorim, tânjim, sperăm, visăm, să atingem un ideal! La propriu! Mai ales noi femeile căutăm cu înverșunare bărbatul ideal! Desigur știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât… perfect! Mai exact e obligatoriu să fie perfect! Unde găsim bărbatul perfect? E foarte ușor de găsit! Îl găsești pe toate drumurile, îți taie efectiv calea și respirația! Mereu e fix în drumul tău! Mereu te împiedici de el pe stradă! Trebuie doar să te îndrăgostești, ca să-l recunoști! Și gata… e perfect! Bărbatul perfect! Doar că…ce faci cu el? Îl păstrezi? Sau îl cedezi? Nu te grăbi să dai un răspuns până nu vezi cu ochii tăi „Bărbatul perfect defect”!

Vineri 9 Octombrie de la ora 19:00, la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș (Bulevardul Basarabilor nr. 59). Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro și la locație.

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.iabilet.ro/” ]

Organizator

Rotari Entertainment
Telefon:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Sit web:
View Organizator Website
Bulevardul Basarabilor nr. 59
Curtea de Argeș, 115300 Romania
+ Harta Google
0248.728.342