Încarc Spectacole

« Toate Spectacole

Bărbatul care a înțeles femeile

9 octombrie, 2020 @ 19:00 - 20:00

Piesa de teatru Bărbatul care a înțeles femeile în regia lui Felix Crainicu, cu Adriana Titieni, Alex Vlad și Ana Odagiu, la Centrul de Cultură și Arte "George Topîrceanu" din Curtea de Argeș

Piesa de teatru „Bărbatul care a înțeles femeile” în regia lui Felix Crainicu.

Femeile s-au simțit mereu neînțelese! Pentru bărbați astea sunt toane! Personajul nostru masculin, Alex Vlad, după o căsnicie tumultuoasă alături de o soție temperamentală, Adriana Titieni, și după o întâlnire aproape fierbinte cu o tipă luată dintr-un bar, Ana Odagiu, se trezește într-o situație pe care numai femeile ar putea-o crea și doar ele ar fi capabile s-o înțeleagă. Gelozia, lipsa comunicării reale, neînțelegerile, temerile unui cuplu, ce spun bărbații și femeile versus ceea ce gândesc cu adevărat, le veți putea vedea acum pe toate (nu numai în viața reală) într-un spectacol de comedie regizat de Felix Crainicu, care te va ajuta să înțelegi femeia un pic mai bine decât a înțeles-o cel care a scris cartea “Tot ce știu bărbații despre femei”. Aceea care avea 120 de pagini… goale! Vizionare plăcută!

În distribuția piesei de teatru „Bărbatul care a înțeles femeile” îi avem pe Adriana Titieni, Alex Vlad și Ana Odagiu.

Vineri 9 Octombrie de la ora 19:00, la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș (Bulevardul Basarabilor nr. 59).
Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și la casa de bilete a centrului de cultură.

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.iabilet.ro/” ]

Organizator

Rotari Entertainment
Telefon:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
View Organizator Website

Loc de întâlnire

Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu”
Bulevardul Basarabilor nr. 59
Curtea de Argeș, 115300 Romania
+ Harta Google
Telefon:
0248.728.342