Ștefan Rotari de la Rotari Entertainment

„Sunt Ștefan Rotari și doresc să-ți mulțumesc pentru că ești alături de noi, alături de artiști. Îți mulțumesc că participi la spectacolele organizate sau promovate de Rotari Entertainment. Noi suntem aici ca să-ți oferim o mână de ajutor, o bucurie sufletească, o experiență artistică menită să-ți lumineze seara, o emoție sinceră ca îmbrățișarea unui prieten drag.

Dragi spectatori,

Vă informăm că la spectacolele Rotari Entertainment trebuie să prezentați DOAR biletul achiziționat online sau de la casa de bilete. Accesul în sală NU este limitat doar persoanelor vaccinate sau care prezintă test PCR/anti-gen*. Producțiile noastre sunt dedicate tuturor celor care iubesc teatrul, comedia, buna-dispoziție și care își doresc o seară plăcută, indiferent dacă au ales să se vaccineze sau nu. Considerăm că opțiunile referitoare la sănătatea personală vin ca urmare a unor decizii făcute pe cont propriu, în intimitate, și nu ar trebui să intre în vizorul opiniei publice.
Suntem de părere că arta adună oamenii împreună. Și acum avem nevoie, mai mult decât oricând, să ne bucurăm din nou de frumusețea creațiilor artistice.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la producțiile noastre!

*desigur, masca și distanțarea fizică sunt încă necesare


Programul spectacolelor următoare

Rezervă-ți loc plătind taxa de participare la spectacolele organizate de Rotari Entertainment

Navigare vizualizari

Navigare Vizualizari Spectacol

Azi