Stefan@RotariEntertainment.ro  +40 742.538.602
Magicianul Paul Lungu

Paul Lungu

Paul Lungu este unul dintre cei mai inediți și amuzanți magicieni din România. Totul a început în copilărie când un interes pentru magie, a crescut treptat într-o pasiune și eventual a devenit o profesie. Cu timpul, Paul a descoperit ce contează de fapt în magie. Nu este important să păcălești cât mai mulți oameni, ci să le captivezi imaginația, oferind divertisment de calitate cât se poate de înaltă.

Astăzi, au trecut mai mult de zece ani de la primul spectacol de magie al lui Paul Lungu. În tot acest timp el a prestat în teatre importante din România, precum și la evenimente corporate sau petreceri private. A avut show-uri în baruri, cluburi, pub-uri, restaurante prea multe pentru a fi numărate, și a fost o prezență constantă și inconfundabilă la diferite festivaluri cum ar fi cel de la Sighișoara.

Recent, Paul a avut ocazia să călătorească, să vadă lumea și să presteze pentru oameni din toate colțurile ei, fiind magician pe vase de croazieră de lux timp de doi ani. Pe parcursul carierei, Paul Lungu a avut numeroase apariții la televiziuni naționale în emisiuni renumite culminând cu poziția de semifinalist în celebrul concurs Românii au Talent.

Acumulând toate aceste experiențe, Paul și-a dezvoltat un stil de prestație aparte și foarte bine definit. Acesta nu se bazează pe recuzită exagerată, pe costumație sau pe asistente frumoase. Paul pune accentul pe creativitate, umor, carismă și atitudine, un spectacol de-al lui fiind foarte diferit de standard precum și de așteptările publicului.

Astăzi, stilul inconfundabil de amuzant împreună cu numerele sale uimitoare și inedite, redefinesc ceea ce se înțelege în mod normal printr-un spectacol de magie. Astfel, genul lui de divertisment este ideal pentru numeroase evenimente publice sau private.

Paul Lungu la iUmor:

Paul Lungu la Teatrul Nottara:

Paul Lungu și trucul cu sfoara: