Stefan@RotariEntertainment.ro  +40 742.538.602
Korsar

Korsar

Formația Korsar este un proiect folk-rock înființat în 2007, la Petroșani. Tot în acel an au apărut și primele compoziții ale grupului: “Neîndrăgostit”, “Popasul haiducilor”, “Să ne distrăm”. Au susținut recitaluri în diferite cluburi din țară și din București și au participat la festivaluri obținând la GAUDEAMUS BRAȘOV, la secțiunea grup rock, locul 2 la interpretare și 3 la creație cu piesa “Trist și singur”.

Definindu-și stilul ca folk-rock cu diverse influențe, Korsar și-au format treptat un public propriu, mulțumită prezenței constante pe scenele cluburilor și festivalurilor. O contribuție importantă au avut-o și aparițiile ca trupă de deschidere pentru  Voltaj, Ștefan Bănica Jr., Directia 5, Proconsul și Talisman.

În 2010 apare primul material discografic Korsar “On my own”.

În 2013 este imprimată piesa “Start the show”, o piesă cu influențe pop-british, diferită ca sound în comparație cu precedentele piese produse de acest proiect și are loc un concert în legendarul “Club A” din București: ”Korsar – Start the show”, cu trupa White Ash în deschidere.

Muzica trupei își propune să transmită dragostea, spiritul liber și nonconformismul!