Stefan@RotariEntertainment.ro  +40 742.538.602
Loading Events
  • This event has passed.

Recitalul “Sunt un orb” cu Horațiu Mălăele

6 December, 2018 @ 20:00 - 21:00

Recitalul “Sunt un ORB” s-a născut din nevoia lui Horațiu Mălăele de a comunica poeziile pe care le-a memorat până acum. „De poeții pe care îi recit în acest spectacol mă leagă bucuria de a-i fi cunoscut, pe unii personal, pe alții din cărțile bibliotecilor mele. Cu unii dintre ei am legat chiar o prietenie, cum este Emil Brumaru. El a fost un bun prieten. Și cu Nichita Stănescu am fost un bun prieten în copilăria mea teatrală și în maturitatea lui artistică. El a murit prea timpuriu. L-am cunoscut bine și a fost un privilegiu pe care mi l-a oferit viața. L-am cunoscut, mai apoi, pe George Țărnea. Nu sunt mândru de lucrurile astea, dar așa le-a aranjat Dumnezeu”, declara actorul.

Sunt un ORB” este compus dintr-o pleiadă de poezii. Mălăele vorbește de dragoste animalieră, picturală, de mamă, de partid prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Pâcă, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Țărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet, Adrian Păunescu…

El trece de la sinceritatea iubirii din “Uriașul” la revolta din “Un actor destul de fad”. Povesteste că “Andromaca mulge vaca, vaca linge Andromaca” dar iși și ‘cântă iubita’ în “De mult negru”. Iți cutremură carnea când vorbește de părinții care “ba n-aud, ba nu văd, ba fac pașii prea mici” și râzi ca tuta când afli cine e boul care iubea pe Luminița. Te trece prin toate stările…de rămâi prost!

Joi 6 Decembrie de la ora 20:00, la The Temple Social Pub (Bd. Mărășești nr. 71-73).
Preț bilet: 60 lei.
Rezervări la telefon 0799.730.730.

Organiser

Rotari Entertainment
Phone:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Website:
www.rotarientertainment.ro

Venue

The Temple Social Pub
The Temple Social Pub, Bulevardul Mărășești nr. 71-73
București, 030167 Romania
+ Google Map
Phone:
0799.730.730