Stefan@RotariEntertainment.ro  +40 742.538.602
Loading Events
  • This event has passed.

Piesa de teatru “Soț de vânzare”

19 January @ 19:00 - 20:00

Piesa de teatru “Soț de vânzare”, după Mihail Zadornov, în regia lui Marius Gîlea, cu Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gîlea.

Oxana, o tânără „modernă” până în vârful unghiilor, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată, îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici, mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc, pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită este o seară plină de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!

Sâmbătă 19 Ianuarie de la ora 19:00, la Ateneul Popular “Maior Gheorghe Pastia” din Focșani (Bulevardul Unirii nr. 1-3).
Preț bilet: 30 lei.
Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro și la casa de bilete a ateneului.

Organiser

Rotari Entertainment
Phone:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Website:
www.rotarientertainment.ro

Venue

Ateneul Popular “Maior Gheorghe Pastia”
Ateneul Popular "Maior Gheorghe Pastia", Bd. Unirii nr. 1-3
Focșani, Romania
+ Google Map
Phone:
0237.223.722