Stefan@RotariEntertainment.ro  +40 742.538.602
Loading Events
  • This event has passed.

Piesa de teatru “Cum se duce totul dracu’”

18 April @ 20:00 - 21:00

Piesa de teatru “Cum se duce totul dracu’” este o adaptare după textul “Crize” de Mihai Ignat.

Ce faci când te trezești cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nunta, te muți împreună și apoi… mai bine vii să vezi cu ochii tăi “Cum se duce totul dracu’”, pentru că dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă.

O să afli de ce ne apar fire albe după ce terminăm unele relații și de ce suntem mereu dispuși să o luăm de la capăt. Cupidon nu ține cont de cum ne dorim noi să fie sufletul nostru pereche și, de cele mai multe ori, lovește cu săgeata acolo unde nu ne așteptăm. Cu toții ne dorim să întâlnim dragostea adevărată care ne împlinește și ne face să simțim fluturi în stomac. Problema apare atunci când dragostea dă nas în nas cu orgoliul, familia neplăcută a perechii noastre și cheltuielile extravagante ale partenerului.

Oare dragostea adevărată înseamnă grijă, atenție, prietenie și respect sau nervi, farfurii aruncate, țipete și plânsete?

Un amestec nebun de sentimente și trăiri, un spectacol la care râzi și plângi, “Cum se duce totul dracu’” a bucurat publicul pentru mai bine de patru ani, un show plin de umor, care a umplut sălile, fiind jucat SOLD OUT de nenumărate ori.

În distribuție îi avem pe Ioana Chelmuș și pe Florin Frățilă.

Joi 18 Aprilie de la ora 20:00 la The Temple Social Pub (Bulevardul Mărășești nr. 71-73).
Suport artiști: 30 lei.
Rezervări la telefon: 0799.730.730.

Organiser

Rotari Entertainment
Phone:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Website:
www.rotarientertainment.ro

Venue

The Temple Social Pub
The Temple Social Pub, Bulevardul Mărășești nr. 71-73
București, 030167 Romania
+ Google Map
Phone:
0799.730.730