Stefan@RotariEntertainment.ro  +40 742.538.602
Loading Events
  • This event has passed.

Aventuri în Bubbleland

12 October @ 11:00 - 12:00

Bubble artist Claudia Stroe și Magicianul Robertino aduc pe scena Palatului Național al Copiilor, “Aventuri în Bubbleland”, un spectacol vizual pentru inima ta, o incursiune magică într-o nouă dimensiune a baloanelor de săpun, de la care nu poți lipsi.

“Aventuri în Bubbleland” este un spectacol inovator și creativ, în care Bubble artist Claudia Stroe și Magicianul Robertino vă invită într-o călătorie în fascinanta și fermecata lume a baloanelor de săpun. Singurii artiști din România ce îmbină efecte de magie cu sculptura în baloane, vor pune în scenă o poveste scrisă doar cu apă și săpun pentru toți cei ce vor să-și amintească că au fost mai întâi copii. Claudia Stroe îmbină divertismentul, arta și știința într-un spectacol de basm folosind o gamă complexă de trucuri pentru a aduce în scenă delicatețea, culorile și formele neobișnuite ale baloanelor de săpun, iar Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie ce vor aduce zâmbetul pe fețele copiilor de toate vârstele. Regăsește-ți sufletul de copil în Aventuri în Bubbleland, un spectacol plin de magie, bucurie și emoție pentru copii, bunici și părinți fericiți!

“Aventuri în Bubbleland” – o variantă de spectacol cum nu ai experimentat vreodată, alături de Magicianul Robertino și Bubble artist Claudia Stroe.

Sâmbătă 12 Octombrie de la ora 11:00 la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor (Bd. Tineretului nr. 8-10).
Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro, bilete.ro și la casa de bilete a palatului.
Preț bilet: 40 lei.

Organiser

Rotari Entertainment
Phone:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Website:
www.rotarientertainment.ro

Venue

Palatul Național al Copiilor – Sala Mică
Palatul Naţional al Copiilor Bulevardul Tineretului nr. 8-10
București, 040353 Romania
+ Google Map