Stefan@RotariEntertainment.ro  +40 742.538.602
Loading Events
  • This event has passed.

Piesa de teatru “Soț de vânzare”

13 February @ 19:00

Piesa de teatru “Soț de vânzare”, după Mihail Zadornov, în regia lui Marius Gîlea, cu Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gîlea.

Oxana, o tânără „modernă” până în vârful unghiilor, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată, îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici, mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc, pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită este o seară plină de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!

Joi 13 Februarie de la ora 19:00, la Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici” din Chișinău, Republica Moldova (Strada Mitropolit Varlaam nr. 78).
Biletele sunt disponibile pe entertix.ro și la casa de bilete a filarmonicii.
Preț bilet: categoria A: 120 lei; categoria B: 160 lei; categoria C: 200 lei.

Organizer

Rotari Entertainment
Phone:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Website:
www.rotarientertainment.ro

Venue

Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”
Strada Mitropolit Varlaam nr. 78
Chișinău, Chișinău Moldova, Republic of
+ Google Map
Phone:
+373 22.222.734