Stefan@RotariEntertainment.ro  +40 742.538.602
Loading Events
  • This event has passed.

Piesa de teatru “Cum se face”

15 February @ 19:00

“Cum se face” în regia lui Octavian Strunilă. Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste!

Pătrundem în culisele unui spectacol de teatru și descoperim că actorii sunt și ei oameni ca toți ceilalți. Sunt și ei măcinați de alegerile pe care le fac, de valorile la care se raportează și nu în ultimul rând, de eșec! Pentru că în această meserie eșecul este făcut public! Spectatorii vor fi martori la repetițiile pentru un spectacol de teatru și au ocazia să pătrundă în spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodată. Asistă la repetițiile presărate cu situații comice dar și cu ieșiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretenții absurde și cu momente de intimitate care se nasc uneori între niște actori care repetă 3 luni de zile. Vom intra pe gaura cheii în sala de spectacol și vom asista din umbră la repetițiile pentru un spectacol de teatru, de la prima întâlnire cu regizorul până în săptămâna premierei!

Spectacolul, scris și regizat de Octavian Strunilă, este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.

În distribuție, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe: Andreea Mateiu, Paula Chirilă, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.

Piesa de teatru “Cum se face” Sâmbătă 15 Februarie de la ora 19:00, la Centrul Cultural Municipal “George Coșbuc” din Bistrița (Strada Albert Berger nr. 10).
Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro și la casa de bilete a centrului cultural.
Preț bilet: 50 lei.

Organizer

Rotari Entertainment
Phone:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Website:
www.rotarientertainment.ro

Venue

Centrul Cultural Municipal “George Coșbuc”
Centrul Cultural Municipal "George Coșbuc", Strada Albert Berger nr. 10
Bistrița, Bistrița Năsăud 420009 Romania
+ Google Map
Phone:
0263.211.691