Stefan@RotariEntertainment.ro  +40 742.538.602
Loading Events
  • This event has passed.

Cum se face

17 February @ 19:00

“Cum se face” în regia lui Octavian Strunilă. Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste!

Pătrundem în culisele unui spectacol de teatru și descoperim că actorii sunt și ei oameni ca toți ceilalți. Sunt și ei măcinați de alegerile pe care le fac, de valorile la care se raportează și nu în ultimul rând, de eșec! Pentru că în această meserie eșecul este făcut public! Spectatorii vor fi martori la repetițiile pentru un spectacol de teatru și au ocazia să pătrundă în spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodată. Asistă la repetițiile presărate cu situații comice dar și cu ieșiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretenții absurde și cu momente de intimitate care se nasc uneori între niște actori care repetă 3 luni de zile. Vom intra pe gaura cheii în sala de spectacol și vom asista din umbră la repetițiile pentru un spectacol de teatru, de la prima întâlnire cu regizorul până în săptămâna premierei!

Spectacolul, scris și regizat de Octavian Strunilă, este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.

În distribuție, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe: Andreea Mateiu, Paula Chirilă, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.

Piesa de teatru “Cum se face” Luni 17 Februarie de la ora 19:00, la Sala de Spectacole “Ion Petrovici” din Tecuci (Strada Ion Petrovici).
Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro și la casa de bilete a sălii.

Cumpără bilete

Organizer

Rotari Entertainment
Phone:
0742.538.602
Email:
stefan@rotarientertainment.ro
Website:
www.rotarientertainment.ro

Venue

Sala de Spectacole “Ion Petrovici”
Strada Ion Petrovici
Tecuci, Romania
+ Google Map